Τα τελευταία δύο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League βγαίνουν μέσα από τους σημερινούς επαναληπτικούς στα ζευγάρια Μπάγερν – Λίβερπουλ και Μπερτσελόνα – Λιόν. Στα πρώτα ματς και τα δύο ζευγάρια έμειναν στο 0-0 και οι επαναληπτικοί συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Η BET ON ALFA προσφέρει τα δύο ματς, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στη ματσάρα Μπάγερν – Λίβερπουλ, η νίκη της γερμανικής ομάδας προσφέρεται στο 2.15, το διπλό της Λίβερπουλ στο 3.10 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.40. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 2.00 και το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.60.

Με απόδοση 1.21 η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον επαναληπτικό με τη Λιόν, το διπλό για νίκη της γαλλικής ομάδας έχει απόδοση 10.75 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 6.20. Στο 1.38 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.65 το under 2.5 goals και στο 1.85 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Champıons League όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.