Το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Κύπρου θα βγει μέσα από τους δύο σημερινούς επαναληπτικούς, ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ στις 17:00 και Απόλλων – ΑΕΛ στις 18:00. Προβάδισμα πήραν από τα πρώτα ματς η ΑΕΛ με τη νίκη που πέτυχε με 2-1 και το ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 1-0, ωστόσο ακόμα η πρόκριση παίζεται. Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τα δύο σημερινά ματς.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε το Cash Out, τόσο online όσο και στα πρακτορεία, όπου στην BET ON ALFA είναι το κορυφαίο στην αγορά δίνοντας πολύ ψηλά ποσά. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

17:00   ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

Από την πρώτη στιγμή το ΑΠΟΕΛ ήταν φαβορί για την πρόκριση και μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, η απόδοση για να προκριθεί είναι 1.02 στην BET ON ALFA. Αν πιστεύετε ότι θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα προκριθεί η ΕΝΠ, η απόδοση για να τα καταφέρει είναι 8.10.

Για το σημερινό ματς, επίσης είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ, με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.45, ο άσος για νίκη της ΕΝΠ έχει απόδοση 6.20, ενώ στο 3.90 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση τόσο του over 2.5 goals, όσο και του under 2.5 goals,είναι 1.80, ενώ το  goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.00.

18:00   ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Η ΑΕΛ έχει τον πρώτο λόγο με τη νίκη με 2-1 που πέτυχε στο πρώτο ματς, ενώ ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στον τελικό. Αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει ο Απόλλωνας να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, η απόδοση στην BET ON ALFA είναι 2.90, ενώ η πρόκριση της ΑΕΛ προσφέρεται στο 1.32.

Για το σημερινό ματς, η νίκη της ΑΕΛ έχει απόδοση 2.70, στο 2.25 προσφέρεται το διπλό για νίκη του Απόλλωνα, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.45. Στο 1.60 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.10 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε απόδοση 1.55.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.