Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, θα γίνει στις 22:00 ο τελικός του Europa League και είναι καθαρά λονδρέζικη υπόθεση. Τσέλσι και Άρσεναλ διεκδικούν το τρόπαιο καθώς έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής και το σημερινό ματς έχει άλλη αίγλη.

Στην BET ON ALFA μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τον σημερινό μεγάλο τελικό του Europa League. Επίσης μέσα από την επιλογή Build & Bet μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον τελικό και να διεκδικήσετε πολύ μεγαλύτερα κέρδη. Μην ξεχνάτε το Cash Out που είναι στην BET ON ALFA το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς.

Η Τσέλσι όσον αφορά τις αποδόσεις της BET ON ALFA προβάλλει σαν η επικρατέστερη ομάδα για τη νίκη με απόδοση 2.25, στο 3.00 προσφέρεται η νίκη της Άρσεναλ και στο 3.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Για τη μέθοδο που θα φτάσουν οι ομάδες στην κατάκτηση του Europa League, αν η Τσέλσι τα καταφέρει στην κανονική διάρκεια του τελικού η απόδοση είναι 2.10, στο 9.70 είναι η απόδοση για να κατακτήσει το τρόπαιο στην παράταση και 12.25 στα πέναλτι. Όσον αφορά την Άρσεναλ η απόδοση για να κατακτήσει το Europa League στην κανονική διάρκεια του τελικού είναι 2.75, στο 12 είναι η απόδοση για να τα καταφέρει στην παράταση και 12.75 στα πέναλτι.

Για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στον τελικό, ισχύουν οι πιο κάτω αποδόσεις:

OVER 1.5 GOALS:  1.26     UNDER 1.5 GOALS:           3.60

OVER 2.5 GOALS:  1.80     UNDER 2.5 GOALS:          1.90

OVER 3.5 GOALS:  3.00     UNDER 3.5 GOALS:          1.36

OVER 4.5 GOALS:  5.80     UNDER 4.5 GOALS:         1.12

Στο 1.65 προσφέρεται η απόδοση του Goal – Goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον σημερινό τελικό του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.