Προφίλ

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd, είναι μια 100% Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Λευκωσία και είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, με άδεια Κλάσης Α, η οποία της επιτρέπει να διεξάγει στοιχήματα που αφορούν διάφορα αθλήματα, σε καταστήματα επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 56 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στο προσεχές μέλλον και στα οποία εργοδοτούνται πέραν των 200 (διακοσίων) ατόμων.

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων Pre-game και Live στα περισσότερα δημοφιλή αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, φόρμουλα 1, καθώς και ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού ‘Eurovision’.

Στόχος της BetOnAlfa Ltd είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της, γι’ αυτό και όλα της τα καταστήματα είναι πλήρως ανακαινισμένα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Επίσης με την ανανεωμένη πλατφόρμα Live Στοιχηματισμού, στοχεύει να δώσει μια τελείως νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία Στοιχηματισμού.

Με αργά και σταθερά βήματα αλλά και τον επαγγελματισμό και την πρωτοποριακή της λειτουργία, η εταιρεία BetOnAlfa Ltd έχει γίνει η νούμερο ένα Στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο.