Στην BET ON ALFA LTD, νοιαζόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα τυγχάνουν της δέουσας επεξεργασίας όταν αυτά βρίσκονται στην κατοχή μας καθώς και στην κατοχή άλλων προσώπων στα οποία δυνατόν να τα αποκαλύψουμε.

Η Πολιτική αυτή επεξηγεί πότε και γιατί συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για τα άτομα που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας καθώς και για φυσικά πρόσωπα γενικά, τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, τους όρους υπό τους οποίους δυνατόν να τα αποκαλύψουμε σε τρίτους και τον τρόπο με τον οποίο τα διατηρούμε ασφαλή.

Δυνατόν να αλλάξουμε την Πολιτική αυτή από καιρό σε καιρό. Όταν πράξουμε κάτι τέτοιο, θα προβάλουμε σχετική ειδοποίηση σχετικά με το γεγονός της αλλαγής στην αρχική μας ιστοσελίδα, με την οποία θα σας ζητήσουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα αυτή και να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε αλλαγή. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι, με το να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την Πολιτική αυτή όπως τροποποιείται από καιρό σε καιρό, στο βαθμό που σχετίζεται με τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς υπό την ιδιότητά σας ως χρήστης της ιστοσελίδας μας και/ή ως παίκτης στο διαδίκτυο. Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με τη διεξαγωγή των εργασιών μας γενικά, είτε έχετε χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας είτε όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της εταιρείας μας (δέστε αμέσως πιο κάτω), σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε αλλαγή στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Σε συμμόρφωση με τον περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμο του 2018 (Ν. 125(I)/2018) σε ισχύ από 31/7/2018 και τον Κανονισμό 679/2016 της ΕΕ για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία μας έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΥΠΔ). Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου ή οποιαδήποτε ερώτηση ή παράπονο σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΥΠΔ μας ως εξής:

Δρ. Χριστιάνα Μάρκου, Μάρκου & Σία ΔΕ.ΠΕ, διεύθυνση: Αμφιπόλεως 2, Γρ.201, 2025 Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος, τηλ: 22377863, fax: 22377860, email: dpo@betonalfa.com.cy

 

Ποιοι είμαστε;

Η BET ON ALFA LTD (HE 237951) είναι μια Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 και διαθέτει Άδεια

Κλάσης Α και Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου. Η εταιρεία προσφέρει αποδόσεις για στοιχήματα σε διάφορα αθλήματα, σε απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο αλλά και σε καταστήματα τα οποία βρίσκονται σε ολόκληρη την Κυπριακή Δημοκρατία. Η Bet on Alfa Ltd παρέχει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών τύπου Pre-game και ζωντανών στοιχημάτων (Live bets) σε σχέση με τα πιο δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, την καλαθόσφαιρα, την αντισφαίριση, το τένις, το κρίκετ, το ράγκμπι, την φόρμουλα 1, καθώς και ειδικά στοιχήματα σχετικά με εκδηλώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

BET ON ALFA LTD

Λεωφόρος Κέννεντυ 70, 1ος όροφος Λευκωσία, Τ.Κ. 20943, 1665 Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: 22558589 Φαξ: 22558503

Email 1: support@betonalfa.com

Email 2: cvalanides@betonalfa.com

Ιστοσελίδες: http://www.betonalfa.com/; https://www.betonalfa.com.cy/intro/betonalfa/

 Με ποιον τρόπο συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς;

Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, όταν επικοινωνείτε μαζί μας με ένα αίτημα, ερώτημα ή παράπονο, εάν εγγραφείτε για να λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς ή για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό παίκτη ή εάν τοποθετείτε στοιχήματα στον ιστοσελίδα μας.

Δυνατόν επίσης να καταγράψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς κατά το διάστημα που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας έστω και αν δεν προβαίνετε σε οτιδήποτε από τα πιο πάνω και απλά περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες καταγράφονται αυτόματα στα αρχεία καταγραφής των διακομιστών (server logs) της ιστοσελίδας και/ή μέσω cookies όπως επεξηγείται πιο κάτω στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η δραστηριότητά σας στη σελίδα μας στο Facebook επίσης καταγράφεται με παρόμοιο τρόπο. Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν κάνετε like, share ή ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook ή όταν μας αποστέλλετε ένα μήνυμα στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας εξ αποστάσεως.

Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν πρέπει να σας πληρώσουμε ένα κουπόνι που έχει κερδίσει καθώς και όταν επικοινωνείτε μαζί μας υποβάλλοντας ένα αιτήματα, ερωτήσεις ή παράπονο σε εμάς ή με οποιοδήποτε μέσο εξ αποστάσεως επικοινωνίας.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται από εσάς;

Δυνατόν επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς, όταν ασκείτε την επιλογή αυτοαποκλεισμού, οπότε καταγράψουμε αυτό το συγκεκριμένο γεγονός και τις λεπτομέρειες τους αιτήματος σας για αποκλεισμό, όπως για παράδειγμα τον χρόνο στον οποίο εφαρμόζεται.

Συλλέγουμε επίσης οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας παρέχετε συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας έντυπα στην ιστοσελίδα μας ή στη Σελίδα μας στο Facebook, όπως κάποιο ερώτημα, μια εντολή, μια βαθμολογία, ένα σχόλιο, ένα αίτημα ή ένα παράπονο. Εάν κάνατε like στη σελίδα μας στο Facebook, συλλέγουμε το όνομα σας στο Facebook καθώς και οποιαδήποτε likes ή views που κάνατε σε σχέση με δημοσιεύσεις στη Σελίδα μας στο Facebook, καθώς και ανώνυμα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ασχολούνται με αυτή, όπως αυτά παρέχονται από το Facebook.

Συλλέγουμε επίσης οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας ηλεκτρονικά έντυπα στην ιστοσελίδα μας, όταν σχολιάζετε τις δημοσιεύσεις στη Σελίδα μας στο Facebook και γενικότερα όταν επικοινωνείτε μαζί μας με τον τρόπο που περιγράφεται στην προηγούμενη ενότητα αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Όταν πραγματοποιείτε μια πληρωμή στην ιστοσελίδα μας, δεν συλλέγουμε ούτε διατηρούμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας ή άλλων μέσων πληρωμής. Συλλέγουμε μόνο ελάχιστες πληροφορίες, όπως τα πρώτα 4 και τα 6 τελευταία ψηφία της κάρτας πληρωμής σας για σκοπούς αναγνώρισης και εξυπηρέτησης πελατών. Αυτά συλλέγονται από τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών με τον οποίο συνεργαζόμαστε για τον σκοπό αυτό, όπως η Cardpay, η Ecommpay, το Skrill, το Neteller, η SafeCharge, η Paysafe, η Apco και η Flexepin. Πιστεύουμε ότι οι πάροχοι αυτοί είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι επεξεργασίας οι οποίοι υπόκεινται σε όλες τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους παρόχους αυτούς και τις διευθετήσεις που υπάρχουν μεταξύ μας, παρακαλούμε δέστε πιο κάτω στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Έχουμε εξετάσει όλα τα έντυπα μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο τις πληροφορίες που είναι απολύτως απαραίτητες για τον επιδιωκόμενο σκοπό που καθορίζεται ή είναι εμφανής σε εσάς ή απαιτείται από το νόμο, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό την υπερβολική ή μη αναγκαία επεξεργασία.

Με ποιον τρόπο χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες σας;     

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με το Άρθρο 6(α), ήτοι, για τους σκοπούς που έχετε συναινέσει, το Άρθρο 6(β), ήτοι, η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την σύναψη και εκτέλεση σύμβασης μαζί σας, το Άρθρο 6(γ), ήτοι, για σκοπούς συμμόρφωσης μας με τις έννομες μας υποχρεώσεις (όπως φορολογική νομοθεσία, καταβολή του φόρου και εισφοράς στην Αρχή, ως προβλέπεται στο περί Στοιχημάτων Νόμο του 2012 106(Ι)/2012. και περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) και το Άρθρο 6(στ), ήτοι, για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ως επιχείρηση.

Παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες αμέσως πιο κάτω για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε ακριβώς τις πληροφορίες σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για τους εξής σκοπούς:

Άρθρο 6(β)

 • για να ανταποκρινόμαστε σε παραγγελίες, τοποθετήσεις στοιχημάτων, προτάσεις, αιτήματα ή ερωτήσεις που μας υποβάλλετε ή όταν επικοινωνούμε μαζί σας, όπως εξηγείται πιο λεπτομερώς αμέσως πιο κάτω.
 • για να επεξεργαστούμε ή να εξετάσουμε παραγγελίες ή υποβολές για στοιχήματα ή στοιχήματα που τοποθετούνται και τα οποία υποβάλατε.
 • για να εγκαταστήσουμε, να θέσουμε σε λειτουργία και να διαχειριστούμε τον λογαριασμό παίχτη το οποίο δημιουργείτε.
 • για να πληρώσουμε οποιαδήποτε στοιχήματα τα οποία έχουν κερδίσει.
 • για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από οποιεσδήποτε συμβάσεις που συνάπτονται από εσάς και εμάς ή για να λάβουμε μέτρα για να συνάψουμε μια τέτοια σύμβαση.

Άρθρο 6(γ)

– για να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα της ταυτότητας σας, την ηλικία σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. – για να συμμορφωθούμε ή για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ή γενικότερα με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τις νομοθεσίες που αφορούν στις υπηρεσίες στοιχημάτων, στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη φορολογία.

Άρθρο 6(στ)

 • για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες μας ή στην πολιτική απορρήτου μας, αν είναι απαραίτητο.
 • για να παρακολουθούμε τις συναλλαγές για σκοπούς πρόληψης ή αποτροπής της απάτης ή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή το άνοιγμα λογαριασμού πολλαπλών παικτών ή για να εντοπίσουμε αντικανονική, παράτυπη ή ύποπτη στοιχηματική συμπεριφορά.
 • για να πραγματοποιήσουμε έρευνες πελατών, έρευνες και στατιστικές αφού προηγουμένως προβούμε στην ανωνυμοποίηση των σχετικών δεδομένων.

Άρθρο 6(α)

 • για να σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές προώθησης και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας σε τέτοιας μορφής επικοινωνίες.
 • για να σας αποστείλουμε τις επικοινωνίες που έχετε ζητήσει, όπως μια απάντηση σε ένα ερώτημα ή για να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε προβλήματα σε σχέση με τον λογαριασμό σας ή για να απαντήσουμε σε αιτήματα αυτό-αποκλεισμού.

Δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους εμπορικής προώθησης μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή γραπτού μηνύματος, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη σας συγκατάθεση. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σε σχέση με την εμπορική προώθηση και να αποσύρετε τη συγκατάθεση που είχατε δώσει προηγουμένως, οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας με τον ΥΠΔ οι λεπτομέρειες του οποίου αναφέρονται στην αρχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Σε περίπτωση που αποσύρετε τη συγκατάθεση σας, δεν θα υπάρξουν συνέπειες στη νομιμότητα της επεξεργασίας που προέκυψε πριν από την απόσυρση ή οποιαδήποτε άλλη συνέπεια.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με τον ΥΠΔ οι λεπτομέρειες του οποίου αναφέρονται στην αρχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, εάν χρειάζεστε περαιτέρω εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών σας.  

 Πού και για πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;

Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται κυρίως σε ηλεκτρονική μορφή σε διακομιστές (computer servers) που βρίσκονται στην Κύπρο. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί, οι σχετικές πληροφορίες που σας αφορούν δυνατόν να αποθηκευτούν σε φυσικά αρχεία τα οποία φυλάσσονται στις εγκαταστάσεις μας στη Λευκωσία, στην Κύπρο.

Διατηρούμε πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο ώστε να εξυπηρετούμε το λογαριασμό σας παίχτη (player account) και για να πραγματοποιούμε οποιεσδήποτε πληρωμές και όπως απαιτείται ώστε να συμμορφωθούμε με τις νομικές ή κανονιστικές μας υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα εκείνες που προκύπτουν από τη νομοθεσία περί στοιχημάτων, τη φορολογική νομοθεσία και τη νομοθεσία κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ώστε να είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε ή να ασκήσουμε οποιεσδήποτε νομικές ενέργειες κατά ή εκ μέρους της εταιρείας μας και για να είμαστε σε θέση να τηρούμε ένα μητρώο λογαριασμών που έχουν ακυρωθεί ή λογαριασμών υψηλού κινδύνου, διασφαλίζοντας έτσι την πρόληψη της απάτης. Τα προσωπικά δεδομένα κατ’ αρχάς θα διατηρούνται για περίοδο τουλάχιστον πέντε (5) ετών από την ημερομηνία της τελευταίας συναλλαγής και δεν δύναται να καταστραφούν οποιαδήποτε από τα στοιχεία που αφορούν στο λογαριασμό εκτός εάν παρέλθει η περίοδος των πέντε (5) ετών και εξασφαλιστεί προηγουμένως η έγκριση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. (Άρθρο 57).Γενικότερα, για τους πιο πάνω σκοπούς, διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα διατηρούμε συμβατική σχέση μαζί σας και έως οκτώ (8) έτη μετά από τον τερματισμό ή τη λήξη της σχέσης αυτής.

Σε περίπτωση που λάβαμε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή ή τη χρήση πληροφοριών για συγκεκριμένο σκοπό, όπως εμπορική προώθηση προϊόντων ή εμπορικές επικοινωνίες, θα διατηρούμε τις πληροφορίες αυτές εκτός και αν αποφασίσετε να αποσύρετε τη συγκατάθεση σας ή προβάλετε εναντίωση όσον αφορά την επεξεργασία τους.

Σε περίπτωση μέγιστης περιόδου διατήρησης που καθορίζεται από τον Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία ισχύει για τον τομέα των υπηρεσιών μας, θα τηρούμε αμέσως μια τέτοια καθορισμένη μέγιστη περίοδο διατήρησης.

Μετά από την παρέλευση των προαναφερθέντων περιόδων διατήρησης, θα αποσύρουμε τις πληροφορίες από τα συστήματά μας, διαγράφοντάς τις πληροφορίες αυτές ή θα τις διατηρούμε πλήρως ανώνυμες ούτως ώστε να μην είναι δυνατή πλέον η αναγνώριση σας μέσω των πληροφοριών αυτών. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα διαγράψουμε όλες τις πληροφορίες αλλά μόνο εκείνες τις πληροφορίες όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκαλύπτουν ότι οι πληροφορίες αυτές σας ανήκουν.

 Ποιος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας;

Ποτέ δεν θα πουλήσουμε ή μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους και δεν θα τις κοινοποιήσουμε σε τρίτους για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Δυνατόν να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών. Αυτοί οι τρίτοι δυνατόν να είναι πάροχοι τεχνικών υπηρεσιών οι οποίοι μας παρέχουν τα συστήματα λογισμικού (ή τη συντήρηση τους) τα οποία είναι απαραίτητα για να εκπληρώσουμε τα διοικητικά καθήκοντα που είναι εγγενή στην παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς ή τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων ή είναι αγγελιοφόροι (messengers) και/ή εταιρείες αποστολής αλληλογραφίας τις οποίες χρησιμοποιούμε για την αποστολή αλληλογραφίας. Θα αποκαλύψουμε στα πρόσωπα αυτά μόνο τα προσωπικά στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα για την παροχή της υπηρεσίας ή για την εκτέλεση της εν λόγω αποστολής και όταν απαιτείται από τον Κανονισμό, διατηρούμε σύμβαση που απαιτεί από αυτούς να διατηρούν τις πληροφορίες σας ασφαλείς και σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να μην το χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης ή για άλλους σκοπούς εκτός από την παροχή της υπηρεσίας ή την ολοκλήρωση της εργασίας όπως επεξηγείται πιο πάνω.

Επίσης, διαβιβάζουμε τις πληροφορίες σας που περιέχονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη Microsoft, η οποία μας παρέχει σχετική τεχνική υπηρεσία επεξεργασίας δεδομένων για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Διατηρούμε μια σύμβαση που απαιτεί από τον παροχέα, ο οποίος είναι επί του παρόντος η Microsoft, να διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς και σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να δείτε την εν λόγω σύμβαση εδώ:

https://www.microsoft.com/en/servicesagreement/

Οι πληροφορίες που υποβάλατε ή καταγράφηκαν μέσω της Σελίδας μας στο Facebook διαβιβάζονται επίσης στο Facebook, το οποίο μας παρέχει την υπηρεσία που μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέσουμε και να διαχειριστούμε μια Σελίδα στο Facebook. Ο εν λόγω πάροχος είναι υπεύθυνος επεξεργασίας αυτό καθαυτό και δεσμεύεται από όλες τις υποχρεώσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να δείτε τη δική του πολιτική απορρήτου εδώ: https: //www.facebook.com/privacy/explanation.

Δυνατόν επίσης να μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας στους δικηγόρους και τους λογιστές / ελεγκτές μας στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να υπερασπιστούμε ή να προβούμε σε νομικές αξιώσεις και να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις όσον αφορά τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς και για φορολογικούς λόγους, αντίστοιχα.

Όταν πραγματοποιείτε πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας μας, η πληρωμή σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από έναν τρίτο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, ο οποίος ειδικεύεται στην ασφαλής ηλεκτρονική επεξεργασία συναλλαγών πληρωμής, ανάλογα με την επιλογή του τρόπου πληρωμής. Καθότι η επεξεργασία αυτή δεν εκτελείται από εμάς και δεν διατηρούμε τα σχετικά δεδομένα, τα δικαιώματά σας, τα οποία επεξηγούνται στην επόμενη ενότητα αυτής της Πολιτικής, στο βαθμό που αναφέρονται σε στοιχεία της κάρτας πληρωμής ή σε συναλλαγές, θα ασκούνται απευθείας με τον εν λόγω πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. Σε περίπτωση που απευθύνετε σχετικό αίτημα σε εμάς, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας στο μέτρο του δυνατού. Θεωρούμε ότι οι εν λόγω πάροχοι είναι υπεύθυνοι επεξεργασίας αυτό καθ’ εαυτό, οι οποίοι δεσμεύονται από όλες τις υποχρεώσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μπορείτε να δείτε τη δική τους πολιτική απορρήτου στις δικές τους ιστοσελίδες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και συγκεκριμένα όταν ένας πάροχος υπηρεσιών πληρωμών αποκλείει τις πληρωμές ενός παίκτη λόγω υποψίας απάτης ή για άλλους λόγους, όπως για λόγους υπέρβασης των μέγιστων συναλλαγών ανά ώρα, δυνατόν να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας στον εν λόγω πάροχο εάν μας ζητήσετε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε το θέμα μαζί τους.

Δυνατόν να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους ως μέρος μιας πώλησης μέρους ή του συνόλου των δραστηριοτήτων και των περιουσιακών μας στοιχείων σε οποιονδήποτε τρίτο ή ως μέρος οποιασδήποτε αναδιάρθρωσης ή αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων μας. Στην περίπτωση αυτή, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι αρχές και συναφή δικαιώματα σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως προκύπτουν από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τηρούνται πλήρως, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη σχετική μεταβίβαση.

Τέλος, δυνατόν να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε δημόσιες και/ή ρυθμιστικές αρχές (Μ.Ο.Κ.Α.Σ, FIFA, Eθνική Αρχή Στοιχημάτων, Αστυνομία), εάν η αποκάλυψη αυτή απαιτείται από το νόμο ή ένα διάταγμα που εκδίδεται από ένα δικαστήριο ή ως μέρος της συμμόρφωσης μας με τους όρους αδειοδότησης μας που επιβάλλονται από τον περί στοιχημάτων νόμο και/ή από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

 Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας στείλετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω αιτήματα και θα συμμορφωθούμε με αυτά το συντομότερο και εν πάση περιπτώσει μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία λήψης του αιτήματος σας και θα σας ενημερώσουμε για τη δράση που έχουμε λάβει. Αν το αίτημά σας είναι περίπλοκο να εξεταστεί ή να τηρηθεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας ζητήσουμε παράταση πριν λήξει η προαναφερθείσα περίοδος ενός μηνός.

Εάν έχουμε βάσιμους λόγους για να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας, θα σας ενημερώσουμε αναλόγως και σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε σχετικό παράπονο στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, http://www.dataprotection.gov.cyεάν πιστεύετε ότι η απόφασή μας είναι αδικαιολόγητη.

Τα πιο κάτω είναι τα αιτήματα που μπορείτε να μας υποβάλετε:

Αίτημα για να διαγράψουμε μόνιμα όλα ή ορισμένα από τα δεδομένα σας από τα αρχεία μας (δικαίωμα στη λήθη ή δικαίωμα διαγραφής), για παράδειγμα, όταν δεν έχουμε πλέον λόγους για να τα διατηρήσουμε.

Αίτημα για να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούμε στα αρχεία μας (δικαίωμα πρόσβασης).

Αίτημα για να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που υπάρχουν στα αρχεία μας, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από ένα αντίγραφα, δυνατόν να σας χρεώσουμε το ανώτατο ποσό των 10,00 ευρώ ως διοικητικές δαπάνες. (δικαίωμα για λήψη αντιγράφου).

Αίτημα για να ενημερώνουμε ή να διορθώσουμε τις πληροφορίες που διατηρούμε στα αρχεία μας (δικαίωμα διόρθωσης), για παράδειγμα, σε περίπτωση που δεν είναι πρόσφατες ή περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες.

Αίτημα για να σας παρέχουμε πληροφορίες που σας αφορούν τις οποίες διατηρούμε στα αρχεία μας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο ή να τις διαβιβάσουμε με τέτοιο τρόπο σε άλλον πάροχο της επιλογής σας, εάν αυτή η διαβίβαση ή η μεταβίβαση είναι τεχνικά δυνατή (δικαίωμα φορητότητας).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα εφαρμόζεται μόνο σε σχέση με τα δεδομένα που μας δώσατε και τα οποία επεξεργαζόμαστε με ηλεκτρονικά μέσα.

Αίτημα να παύσουμε να κάνουμε οτιδήποτε με τις πληροφορίες σας χωρίς ωστόσο να τις διαγράψουμε από τα αρχεία μας (δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας).

Αίτημα να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης ή βάσει νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από την εταιρεία μας όπως εξηγείται στο τέταρτο ερώτημα της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου ή για λόγους δημόσιου συμφέροντος (δικαίωμα εναντίωσης). Σε περίπτωση άμεσης εμπορικής προώθησης, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, θα το πράξουμε το ίδιο, εκτός αν έχουμε επιτακτικούς λόγους για να αρνηθούμε κάτι τέτοιο, οπότε θα σας ενημερώσουμε αναλόγως. 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα πιο πάνω δικαιώματα, μπορείτε να το πράξετε επικοινωνώντας με τον ΥΠΔ σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται πιο πάνω στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, κατά προτίμηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθορίζοντας τον τύπο του δικαιώματος που επιθυμείτε να ασκήσετε.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι προτού να λάβουμε οποιαδήποτε δράση σύμφωνα με οποιαδήποτε από τα πιο πάνω αιτήματα σας, δυνατόν να σας ζητήσουμε να αποδείξετε την ταυτότητα σας εάν αμφιβάλλουμε για την αληθινή ή σωστή ταυτότητα σας. Αν δεν μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε, ήτοι διότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που ανήκουν στο άτομο που λέτε ότι είστε, θα σας ενημερώσουμε αναλόγως και δεν θα ενεργήσουμε σε σχέση με το αίτημα σας.

Ποια μέτρα ασφαλείας εφαρμόζουμε για την προστασία των πληροφοριών σας;

Όταν μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες, λαμβάνουμε οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ασφαλείς και προστατευμένες από μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, τροποποίηση, τυχαία απώλεια ή άλλη παραβίαση. Πιο κάτω παραθέτουμε μερικά από τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που εφαρμόζουμε:

 1. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να αποφύγουμε μια κατάσταση κατά την οποία αρχεία ή έγγραφα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα αποκαλύπτονται στο κοινό ή σε άσχετους τρίτους χωρίς λόγο. Όλα αυτά τα έγγραφα / αρχεία φυλάσσονται με ασφάλεια σε αρχειοθήκες που κλειδώνουν, η πρόσβαση στις οποίες περιορίζεται στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας μας.
 2. Εφαρμόζουμε μια αυστηρή πολιτική παροχής εξουσιοδότησης σύμφωνα με την οποία το προσωπικό μας έχει πρόσβαση μόνο σε τέτοια τμήματα του λογισμικού ή των συστημάτων μας που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση των εργασιακών του καθηκόντων και αρμοδιοτήτων. Έχουμε καθορίσει όλους τους σχετικούς ρόλους και δικαιώματα σε μια γραπτή πολιτική ασφαλείας και ακολουθούμε τις διαδικασίες μέσω των οποίων η πρόσβαση διακόπτεται ή μπλοκάρεται σε περίπτωση ανάγκης, όπως όταν ένα μέλος του προσωπικού εγκαταλείπει την εταιρεία μας.
 3. Εφαρμόζουμε διαδικασία αυτόματης καταγραφής των ενεργειών σε διακομιστές και εξοπλισμό δικτύου, ενώ λαμβάνει χώρα καθημερινή επίβλεψη των ενεργειών που εκτελούνται στο σύστημα επεξεργασίας των δεδομένων. Περαιτέρω γίνεται συντήρηση εβδομαδιαίως, κατά την διάρκεια της οποίας εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων μέσω της επίβλεψης κατά την διάρκεια παρεμβάσεων από τρίτους.
 4. Ακολουθούμε μια αποτελεσματική διαδικασία καταστροφής δεδομένων η οποία διασφαλίζει ότι όλα τα έγγραφα που δεν είναι πλέον απαραίτητα καταστρέφονται αποτελεσματικά, και συγκεκριμένα μέσω μιας μηχανής τεμαχισμού.
 5. Δεν πραγματοποιούμε υπερβολική ή αχρείαστη χρήση της λειτουργίας αντιγραφής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (cc).
 6. Το προσωπικό μας αποθηκεύει όλα τα έγγραφα και εργάζεται απευθείας στους διακομιστές μας, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν παραμένουν προσωπικά δεδομένα στους δίσκους των υπολογιστών μας.
 7. Η πρόσβαση σε όλα τα τερματικά υπολογιστών της εταιρείας μας προστατεύεται από έναν ισχυρό κωδικό ασφαλείας, ο οποίος είναι γνωστός μόνο από το μέλος του προσωπικού μας στο οποίο έχει ανατεθεί ένας συγκεκριμένος σταθμός εργασίας (working station). Εφαρμόζεται ένα σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε όλα τα τερματικά υπολογιστών.
 8. Η πρόσβαση σε όλο το λογισμικό της εταιρείας μας και στο εταιρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και σύστημα επιβεβαίωσης της ταυτότητας δύο σταδίων (two-step authentication). Όλοι οι κωδικοί πρόσβασης διατηρούνται με ασφάλεια και ενημερώνονται περιοδικά.
 9. Δεν αποθηκεύουμε έγγραφα που περιέχουν προσωπικά δεδομένα σε εφαρμογές αποθήκευσης δεδομένων στο υπολογιστικό νέφος (cloud data storage applications) και απαγορεύουμε την αποθήκευση οποιωνδήποτε προσωπικών δεδομένων των πελατών στις προσωπικές συσκευές του προσωπικού μας.
 10. Εφαρμόζουμε αποτελεσματικό λογισμικό προστασίας από ιούς και τείχος προστασίας και διενεργούμε συστηματικές ενημερώσεις του εν λόγω λογισμικού ασφαλείας.
 11. Διασφαλίζουμε ότι λαμβάνονται καθημερινά εφεδρικά αντίγραφα όλων των δεδομένων που αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα εν λόγω αντίγραφα σε ένα ασφαλές περιβάλλον σε μια τοποθεσία η οποία είναι διαφορετική από εκείνη όπου βρίσκονται τα κυρίως δεδομένα. Διασφαλίζουμε ότι υπάρχει μια μονάδα αποφυγής καταστροφής (disaster unit) που καλύπτει τα δεδομένα τα οποία είναι αποθηκευμένα στο κεντρικό μας λογισμικό. Κάνουμε επίσης καθημερινά εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας του λογισμικού που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία δεδομένων σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόχου.
 12. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των υπολογιστών μας έχει περιοριστεί, ούτως ώστε να μειωθεί η δυνατότητα πρόσβασης σε μη ασφαλείς ή παράνομες ιστοσελίδες που παρουσιάζουν κίνδυνο για την ασφάλεια των συστημάτων μας.
 13. Η πρόσβαση στο λογισμικό επεξεργασίας δεδομένων δεν είναι δυνατή εξ αποστάσεως, εκτός από συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού μας μέσω ενός ασφαλούς εταιρικού υπολογιστή και μιας διαδικασίας επαλήθευσης σε δύο βήματα (two-step authentication process).
 14. Η δραστηριότητα στο λογισμικό επεξεργασίας δεδομένων μας είναι περιορισμένη, ούτως ώστε μόνο οι διαχειριστές να μπορούν να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν δεδομένα.
 15. Η εξ αποστάσεως πρόσβαση σε εταιρικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω προσωπικών συσκευών του προσωπικού μας είναι δυνατή, αλλά ειδοποιούμαστε κάθε φορά που μια νέα συσκευή έχει αποκτήσει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να μπορούμε εύκολα να επαληθεύσουμε ότι ανήκει σε εξουσιοδοτημένο μέλος του προσωπικού. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής μιας προσωπικής συσκευής, έχουμε λάβει μέτρα που θα μας επιτρέψουν να απενεργοποιήσουμε ή να αποτρέψουμε την εξ αποστάσεως πρόσβαση σε εταιρικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εν λόγω συσκευή ή για να διαγράψουμε όλο το περιεχόμενο σε περίπτωση που φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των πελατών μας με τρόπο που δεν συνάδει με την πολιτική μας.
 16. Η δυνατότητα χρήσης εξωτερικών συσκευών μεταβίβασης δεδομένων και αποθήκευσης, όπως μέσω USB και εξωτερικών δίσκων, έχει απενεργοποιηθεί στους υπολογιστές της εταιρείας μας και είναι ενεργοποιημένη μόνο σε συγκεκριμένους σταθμούς υπό τον έλεγχο της διοίκησης της εταιρείας.
 17. Έχουμε στη διάθεσή μας ένα σύστημα πυροπροστασίας που στοχεύει στην προστασία των φυσικών αρχείων με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε.
 18. Οι διακομιστές που υποστηρίζουν τα συστήματα και τις βάσεις δεδομένων μας δεν χρησιμοποιούνται ως σταθμοί εργασίας και βρίσκονται σε αίθουσες εξυπηρετητών στους οποίους η πρόσβαση είναι περιορισμένη.
 19. Όταν χρησιμοποιείτε τα έντυπα που βρίσκονται στις ιστοσελίδες μας για την υποβολή προσωπικών δεδομένων προς εμάς, οι πληροφορίες σας κρυπτογραφούνται και προστατεύονται μέσω κρυπτογράφησης 256 Bit σε SSL. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα που αποστέλλετε και τα οποίαν λαμβάνουμε από την ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για οποιονδήποτε τρίτο να τα δει, να τα διαβάσει ή να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα αυτά. Θα γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας είναι κρυπτογραφημένες όταν βλέπετε ένα εικονίδιο κλειδώματος (lock icon) το οποίο εμφανίζεται στη διεύθυνση (address bar) του προγράμματος περιήγησης σας (web browser) πριν από τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας στην οποία βρίσκεστε.
 20. Έχουμε εκπαιδεύσει το προσωπικό μας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και έχουμε υπογράψει συμβάσεις με τα μέρη που επεξεργάζονται δεδομένα είτε μαζί με εμάς είτε για λογαριασμό μας με τις οποίες υποχρεώνονται τα σχετικά μέρη να διατηρούν τα δεδομένα σας ιδιωτικά και ασφαλή και να τα επεξεργάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 21. Σε περίπτωση που σας έχουμε παραχωρήσει έναν κωδικό πρόσβασης ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα της ιστοσελίδας μας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του εν λόγω κωδικού πρόσβασης ασφαλή και εμπιστευτικό και να αποφύγετε την αποκάλυψη του σε οποιονδήποτε τρίτο.

 

Χρήση Cookies

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την Πολιτική μας αναφορικά με τη χρήση των Cookies.

Μεταβίβαση των πληροφοριών σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δεν μεταβιβάζουμε τις πληροφορίες σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν χρειαστεί ποτέ να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια χώρα που δεν είναι Κράτος Μέλος της ΕΕ, θα διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα έχουν ανάλογο και/ή κατάλληλο σεβασμό και προστασία, συγκεκριμένα υπογράφοντας με συμβαλλόμενα μέρη εκτός της ΕΕ, συμφωνίες ανταλλαγής δεδομένων ή συμφωνίες «από υπεύθυνο επεξεργασίας προς εκτελούντα την επεξεργασία», οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού, και ιδίως του Άρθρου 46, εάν η χώρα είναι μία χώρα για την οποία δεν υπάρχει Απόφαση της Επιτροπής της ΕΕ σχετικά με την Επάρκεια, σύμφωνα με το Άρθρο 45 του Κανονισμού.