Δράση κυπέλλου θα έχουμε σήμερα με δύο επαναληπτικούς και δύο πρώτους αγώνες για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το μεγάλο ματς θα γίνει στις 18:00 στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, στις 16:00 και στις 17:00 θα γίνουν οι επαναληπτικοί ΕΝΠ – Πάφος και Ερμής – ΑΕΛ, ενώ στις 19:00 θα γίνει στο ΓΣΖ ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα.

Προσφέρονται στην BET ON ALFA οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

16:00   ΕΡΜΗΣ – ΑΕΛ

Με το 4-0 με το οποίο επικράτησε η ΑΕΛ στο πρώτο ματς, η πρόκριση έχει κριθεί και η σημερινή ρεβάνς ουσιαστικά είναι τυπικής διαδικασίας. Το διπλό της ΑΕΛ που προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη είναι 1.70, η νίκη του Ερμή προσφέρεται στο 4.20, ενώ στο 3.70 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 2.20 το under 2.5 goals.

17:00   ΕΝΠ – ΠΑΦΟΣ

To 2-2 του πρώτου αγώνα, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στην ΕΝΠ που πέτυχε δύο εκτός έδρας γκολ. Όσον αφορά τις αποδόσεις της BET ON ALFA είναι ισορροπημένες, με τη νίκη της ΕΝΠ να προσφέρεται στο 2.35, το διπλό της Πάφου στο 2.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.90 και το under 2.5 goals 1.75.

18:00   ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Το μεγάλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης, δίνει την πρώτη μεταξύ του αναμέτρηση στο ΓΣΠ. Φαβορί προβάλλει το ΑΠΟΕΛ που πάει σε αυτό το ματς με αέρα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα με την οποία κατέκτησε την κορυφή της κανονικής περιόδου. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η ΑΕΚ που τρέχει ένα σερί πολύ καλών αποτελεσμάτων με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ στον πάγκο της.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται στο 1.85, το διπλό της ΑΕΚ στο 3.90, ενώ 3.40 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Τόσο το over 2.5 goals, όσο και το under 2.5 goals, έχουν απόδοση 1.85.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπέλλου Κύπρου, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.