Δύο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champıons League βγαίνουν σήμερα μέσα από τους επαναληπτικούς Ντόρτμουντ – Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ. Ματς που αρχίζουν στις 22:00 και προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonaalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Με το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα, η Τότεναμ είναι σχεδόν και με τας δύο πόδια στην επόμενη φάση, ωστόσο σε αυτό το επίπεδο όλα γίνονται. Η νίκη της Ντόρτμουντ που είναι το φαβορί για να κερδίσει το σημερινό ματς, προσφέρεται στο 1.90, το διπλό για νίκη της Τότεναμ έχει απόδοση 3.55, ενώ στο 3.65 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.30 το under 2.5 goals και στο 1.50 το goal – goal.

ΡΕΑΛ – ΑΓΙΑΞ

Με 2-1 επικράτησε εκτός έδρας στο πρώτο ματς η Ρεάλ, που είναι φαβορί για τη νίκη και στο σημερινό ματς με απόδοση 1.65. Το διπλό για νίκη του Άγιαξ προσφέρεται στο 4.40, ενώ στο 4.10 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.36 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.85 το under 2.5 goals και 1.40 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Champıons League όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.