Ακόμα δύο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League σφραγίζονται σήμερα, μέσα από τους επαναληπτικούς Πόρτο – Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αρχίσουν στις 22:00.

Προσφέρονται και τα δύο ματς από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

ΠΟΡΤΟ – ΡΟΜΑ
To 2-1 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο ματς η Ρόμα, αφήνει ρευστό σκηνικό για την πρόκριση. Η πρόκριση της Πόρτο προσφέρεται στο 2.05 και η πρόκριση της Ρόμα 1.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις του αγώνα, η νίκη της Πόρτο προσφέρεται στο 1.80, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.65 και το διπλό για νίκη της Ρόμα 4.00. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.65, το under 2.5 goals 2.05 και το goal – goal 1.65.

ΠΑΡΙ Σ. Ζ. – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Με ξεκάθαρο προβάδισμα μετά το εκτός έδρας 2-0 η Παρί Σ. Ζ. είναι μεγάλο φαβορί, τόσο για την πρόκριση όσο και για τη νίκη στο σημερινό ματς. Η απόδοση για νίκη της γαλλικής ομάδας είναι 1.40, το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 4.60 και το διπλό για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6.40. Στο 1.50 προσφέρεται στο over 2.5 goals, στο 2.40 το under 2.5 goals και στο 1.65 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Champions League όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.