Συνεχίζεται η δράση στην προημιτελική φάση του Champions League, με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων στα άλλα δύο ζευγάρια. Στις 22:00 θα δοθεί σέντρα στις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα και Άγιαξ – Γιουβέντους με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο καθώς αναμένεται να γίνουν πολύ συναρπαστικοί αγώνες.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τους δύο σημερινούς αγώνες. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα πρακτορείο της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

AJAX – JUVENTUS

Ματσάρα στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Ρεάλ να υποδέχεται τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Φαβορί για τη νίκη προβάλλει η ιταλική ομάδα με απόδοση 2.15, στο 3.20 προσφέρεται η νίκη του Άγιαξ και στο 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.95 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, ενώ τόσο το under 2.5 goals, όσο και το goal – goal, έχουν απόδοση 1.75.

Με απόδοση 5.10 ο Κριστιάνο Ρονάλντο προβάλλει σαν ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ η αντίστοιχη απόδοση του Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ είναι 7.30.

MAN UTD – BARCELONA

Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, με την Μπαρτσελόνα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 1.95. Ο άσος για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 3.50, ενώ την ίδια απόδοση έχει και το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.65 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.05 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ στο 1.60 είναι η απόδοση του goal – goal.

Η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι είναι 4.10, ενώ στο 7.40 είναι η αντίστοιχη απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Λουκάκου.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Champions League, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.