To 32ο Africa Cup of Nations, αρχίζει σήμερα, με την διοργανώτρια Αίγυπτο που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, να αντιμετωπίζει την Ζιμπάμπουε, στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

Τόσο το σημερινό ματς, όσο και τα υπόλοιπα της διοργάνωσης που θα κρατήσει για ένα περίπου μήνα, μέχρι τις 19 Ιουλίου που είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Αίγυπτος με το μεγάλο της αστέρι Μοχάμεντ Σαλάχ να ηγείται της προσπάθειας, είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με απόδοση 1.21. Το διπλό για νίκη της Ζιμπάμπουε, προσφέρεται στο 13.76, ενώ στο 4.80 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Σε απόδοση 2 προσφέρεται το over 2.5 goals, το under 2.5 goals, έχει απόδοση 1.65, ενώ στο 3.05 είναι η απόδοση του Goal – Goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αν πιστεύετε ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, η απόδοση είναι 3.65, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση για να πετύχει οποιοδήποτε γκολ στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Afrıca Cup OfNatıons.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.