Το Wimbledon αποτελεί την τελευταία διοργάνωση που λαμβάνει μέρος ο Μάρκος Παγδατής, καθώς έχει δηλώσει πως μετά θα βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα στο τένις. Ο Κύπριος τενίστας αντιμετωπίζει στις 17:30 τον Ιταλό Ματέο Μπερεττίνι, στο πλαίσιο του Β’ γύρου του Grand Slam που γίνεται στο Λονδίνο και έχει σαν στόχο να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Το ματς του Μάρκου Παγδατή με τον Μπερεττίνι, καθώς και όλοι οι αγώνες του Wimbledon, προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στο ματς με τον Ιταλό Ματέο Μπερεττίνι, ο Μάρκος Παγδατής είναι το αουτσάιντερ με απόδοση 4.90 για να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στον επόμενο γύρο, ενώ η απόδοση για νίκη του Ιταλού είναι 1.12.

Στις 18:15 παίζει ο Νικ Κύργιος με τον Ράφαελ Ναδάλ. Η απόδοση για νίκη του Κύργιου είναι 3.25 και του Ναδάλ που είναι μεγάλο φαβορί 1.26. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:15 παίζει ο Ρότζερ Φέντερερ που είναι ακλόνητο φαβορί με απόδοση 1.01, κόντρα στον Τζέι Κλαρκ που έχει απόδοση 9.80 για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Wimbledon.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.