Στη φάση των «16» εισέρχεται σήμερα το Africa Cup of Nations με τη διεξαγωγή των δύο πρώτων νοκ άουτ αγώνων. Στις 19:00 θα γίνει ο αγώνας Μαρόκο – Μπενίν, ενώ στις 22:00 θα αρχίσει η αναμέτρηση Ουγκάντα – Σενεγάλη.

Προσφέρονται και τα δύο σημερινά ματς, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε online τις αποδόσεις, στο www.betonalfa.com.cy ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Πολύ μεγάλα φαβορί για τη νίκη, είναι το Μαρόκο και η Σενεγάλη με απόδοση 1.50, ενώ αν πιστεύετε ότι θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα πάρουν τη νίκη, η συνολική απόδοση για να επικρατήσουν και οι δύο είναι 2.25.

Στο 7.10 προσφέρεται η νίκη του Μπενίν κόντρα στο Μαρόκο και στο 3.35 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Απόδοση 2.65 έχει το over 2.5 goals, 1.38 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 2.85 το goal – goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η νίκη της Ουγκάντας κόντρα στη Σενεγάλη προσφέρεται στο 7.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.35. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.80, στο 1.35 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 3.05 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Afrıca Cup OfNatıons.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.