Με τους πρώτους δύο αγώνες, το Africa Cup Of Nations εισέρχεται σήμερα στην προημιτελική φάση και το ενδιαφέρον είναι στα ύψη. Η Σενεγάλη είναι μεγάλο φαβορί στο ματς κόντρα στο Μπενίν που θα αρχίσει στις 19:00, ενώ πιο ισορροπημένα είναι τα πράγματα, στο ζευγάρι Νιγηρία – Νότιος Αφρική στις 22:00.

Τόσο τα δύο σημερινό ματς, όσο και τα υπόλοιπα της διοργάνωσης που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε Lıve Streamıng, ενώ μην ξεχνάτε ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Με απόδοση 1.37 η Σενεγάλη είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στο Μπενίν, που έχει απόδοση 8.70, ενώ στο 3.75 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. To over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.45, η απόδοση του under 2.5 goals είναι 1.45, ενώ το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.90. Με απόδοση 4.20, ο Σάδιο Μανέ προβάλλει σαν ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ στο 2.20 είναι η απόδοση για να πετύχει οποιοδήποτε γκολ στον σημερινό πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης.

Στο άλλο σημερινό ματς, η νίκη της Νιγηρίας προσφέρεται στο 2.05, η νίκη της  Νοτίου Αφρικής που έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την διοργανώτρια και φαβορί του Africa Cup Of Nations Αίγυπτο, προσφέρεται στο 3.85, ενώ στο 2.75 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.75 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.36 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 2.30 το goal – goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Afrıca Cup Of Natıons.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.