Με αντίπαλο το Καζακστάν συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Εθνική Κύπρου στα Προκριματικά του Euro 2020. Το ματς θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ και είναι σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση.

Τόσο η αναμέτρηση Κύπρος – Καζακστάν, όσο και τα υπόλοιπα σημερινά ματς για τα Προκριματικά του Euro 2020, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς, ενώ στο ματς Κύπρος – Καζακστάν, μπορείτε να κάνετε αρκετές στοιχηματικές επιλογές, μέσω του πρωτοποριακού Build & Bet και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Η νίκη της Κύπρου που μετρά μια νίκη στη διοργάνωση, έχει απόδοση 2.15, το διπλό του Καζακστάν που έχει 6 βαθμούς προσφέρεται στο 3.25, ενώ απόδοση 3 έχει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.20 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.55 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.90 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πάρα πολλές επιλογές, τόσο για την αναμέτρηση Κύπρος – Καζακστάν, όσο και για τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.