Πολύ σημαντικός είναι ο σημερινός αγώνας στο Μακάρειο, ανάμεσα στη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα, με τον οποίο αρχίζει η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Ματς που προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις, στο www.betonalfa.com.cy. ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA, Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Δόξας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στους εφτά αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η απόδοση για νίκη της Δόξας, στην οποία θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Έντουαρντ Ερανοσιάν είναι 2.90, το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας 2.25 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.95, το under 2.5 goals 1.70 και το goal – goal 1.75.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες τους κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.