Το πιο κρίσιμο ματς, μέχρι το επόμενο δίνει το ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο στις 22:00 απέναντι στη Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Με νίκη οι γαλαζοκίτρινοι και την ίδια ώρα νίκη της Σεβίλλης επί της Καραμπάχ, εξασφαλίζουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «32» της διοργάνωσης.

Τόσο το ματς Ντουντελάνζ – ΑΠΟΕΛ, όσο και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μπορείτε μέσω της πρωτοποριακής επιλογής Build & Bet να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Η BET ON ALFA προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Σαν φαβορί για με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.65 προβάλλει το ΑΠΟΕΛ,  η νίκη  της Ντουντελάνζ προσφέρεται στο 4.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.85. Στο 1.55 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 goals, 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.60 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ, με το ματς να είναι over 1.5 goals, έχει απόδοση 1.85, ενώ η νίκη των γαλαζοκιτρίνων και το ματς να είναι over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.25.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τις σημερινές αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.