Με τον πολύ σημαντικό αγώνα για την μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, ανάμεσα στη Δόξα και τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, αρχίζει σήμερα η δράση στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Με 6 βαθμούς η Δόξα είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας, 12 βαθμούς έχει ο Ολυμπιακός που έκανε τη σούπερ έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα κερδίζοντας το ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στην 8η θέση.

Προσφέρεται και ο σημερινός αγώνας, από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Στο www.betonalfa.com.cy, μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην BET ON ALFA βρίσκεται το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Στο 2.95 προσφέρεται η νίκη της Δόξας, 2.20 η νίκη του Ολυμπιακού και 3.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05, στο 1.65 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.85 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.