Ώρα για το El Clasico στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στις 21:00 στο «Καμπ Νου» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες είναι στην απόλυτη  ισορροπία, τόσο στη βαθμολογία έχοντας από 35 βαθμούς, όσο και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις καθώς σε 172 αγώνες, έχουν από 72 νίκες, ενώ άλλοι 34 αγώνες τελείωσαν ισόπαλοι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σούπερ ντέρμπι της La Liga μέσω live streaming στο www.betonalfa.com.cy και να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές στην BET ON ALFA. Προσφέρεται το σπουδαίο ματς από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρει η BET ON ALFA έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Συγκεκριμένα η απόδοση του άσου είναι στο 1.70, το διπλό για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και το ισόπαλο αποτέλεσμα, προσφέρονται σε απόδοση 4.10.

Στο 1.55 είναι η απόδοση για να σκοράρει πρώτη η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι, η αντίστοιχη απόδοση της Ρεάλ είναι 2.40, ενώ απόδοση 20 έχει η επιλογή να μην μπει γκολ στο El Clasico. Στο 1.40 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.55 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.45 το goal – goal, αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ο Λιονέλ Μέσι με απόδοση 3.80 προβάλλει σαν ο ποδοσφαιριστής με τη χαμηλότερη απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ, ακολουθεί ο Λουίς Σουάρεζ με 6.20, ενώ από πλευράς Ρεάλ ο Καρίμ Μπενζεμά έχει απόδοση 6.90 για να πετύχει το πρώτο γκολ στο αποψινό ντέρμπι.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σούπερ ντέρμπι της La Liga για να απολαύσετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σπουδαίο ματς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.