Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας που είναι και η τελευταία για το 2019, αρχίζει σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00.

Ματς που προσφέρεται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προβάλλει σαν ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.10 η Ανόρθωση, το διπλό της ΕΝΠ προσφέρεται σε απόδοση 15, ενώ 8.80 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.30 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 3 το under 2.5 goals και 2.05 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Νίκη της Ανόρθωσης & over 2.5 goals, η απόδοση είναι 1.30, ενώ η νίκη της Ανόρθωσης και over 3.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.