Ακόμα μια εξαιρετική προσφορά προσφέρει στους πελάτες της η BET ON ALFA, με την ευκαιρία των γιορτών. Οι γιορτινές μέρες έχουν δράση σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και η κορυφαία κυπριακή στοιχηματική εταιρεία προσφέρει περισσότερα κέρδη μέσω του Χριστουγεννιάτικου BOOST στο παρολί. Η νέα προσφορά της Bet on Alfa, ισχύει από σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα η Bet on Alfa ενισχύει τα κέρδη σας κατά 10% στα παρολί με 5 ή περισσότερες επιλογές και το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στα κέρδη σας. Η προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε είδος στοιχήματος, σε όλες τις διοργανώσεις και σε οποιοδήποτε άθλημα, για στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με πέντε τουλάχιστον επιλογές με απόδοση 1.20 και πάνω, παίρνετε επιπλέον κέρδη κατά 10%, με μέγιστο ποσό μπόνους τα €1,000 ανά δελτίο. Δεν θα ισχύσει η προσφορά όταν ένα στοίχημα έχει γίνει Cash Out. Ισχύουν και άλλοι όροι και προϋποθέσεις.

Στην Bet on Alfa Μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για όλα τα πρωταθλήματα και πολλά αθλήματα, απολαμβάνοντας κάθε αγώνα με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή στο betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.