Αρχίζει η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο που θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ. Στη 2η θέση της βαθμολογίας η Ομόνοια, με νίκη θα ανέβει στην κορυφή, ενώ η Πάφος έμεινε στα χαμηλά και έχει ανάγκη τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Προσφέρεται και η σημερινή αναμέτρηση από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Είναι πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.15 η Ομόνοια, η νίκη της Πάφου προσφέρεται σε απόδοση 14, ενώ 6.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Νίκη της Ομόνοιας & over 2.5 goals έχει απόδοση 1.55, νίκη της Ομόνοιας & over 3.5 goals έχει απόδοση 2.35, ενώ νίκη της Ομόνοιας & goal – goal 2.90.

Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.50 και του under 2.5 goals 2.30, ενώ στο 2.25 προσφέρεται το over 3.5 goals και στο 1.50 το under 3.5 goals. Η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. Μην ξεχνάτε επίσης τη φανταστική προσφορά της BET ON ALFA, όπου σε παρολί τουλάχιστον πέντε ομάδων με απόδοση τουλάχιστον 1.20 παίρνετε επιπλέον κέρδη 10%.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.