Bundesliga is back

Η Bundesliga είναι το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επαναρχίσει στην εποχή του κορωνοϊού. Οι Γερμανοί θα στήσουν ξανά τη μπάλα στη σέντρα το Σάββατο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω των μέτρων που λαμβάνονται.

Η Bet On Alfa προσφέρει αποδόσεις για όλα τα ματς του τριημέρου αφού υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική δράση για Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι τα πρακτορεία είναι κλειστά, βάσει των κυβερνητικών διαταγμάτων μέχρι την 1η Ιουνίου και μπορείτε να παίξετε online στο www.betonalfa.com.cy.

Προσφέρονται πάρα πολλές επιλογές για όλους τους αγώνες, ενώ μην ξεχνάτε την επιλογή Build & Bet μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Επίσης η Bet On Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Το πρόγραμμα της επανέναρξης της Bundesliga περιλαμβάνει το Σάββατο 16 Μάϊου τις αναμετρήσεις Augsburg – Wolfsburg, Borussia Dortmund – FC Schalke 04, Fort. Dusseldorf – SC Paderborn, TSG Hoffenheim – Hertha BSC, RB Leipzig – SC Freiburg και Eintracht Frankfurt – Bor. M’gladbach, το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει την αναμέτρηση  Union Berlin – Bayern Munich, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει ο αγώνας Werder Bremen – Bayer Leverkusen.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.