Ararat Omonoia

Στη μάχη των προκριματικών του Champions League ρίχνεται σήμερα η Ομόνοια που παίζει στις 18:00 στην Αρμενία με την Αραράτ σε μονό αγώνα, όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η σημερινή αναμέτρηση, προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προβάλλει σαν φαβορί η Ομόνοια καθώς η πρόκριση της προσφέρεται σε απόδοση 1.40, ενώ η πρόκριση της Αραράτ έχει απόδοση 2.55. Η νίκη της Ομόνοιας στην κανονική διάρκεια του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.90, η νίκη της Αραράτ 4.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.25. Όσον αφορά τη μέθοδο πρόκρισης, αν βλέπετε να περνά η Ομόνοια στην κανονική διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι 1.80, η πρόκριση της στα=ην παράταση 8 και η πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι 11.50. Η πρόκριση της Αρατάτ στην κανονική διάρκεια του αγώνα προσφέρεται στο 3.55, η πρόκριση της ομάδας της Αρμενίας 15 και η πρόκριση στα πέναλτι 12.75. Στο 2.15 προσφέρεται το over 2.5 goals και 1.60 το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 1.95.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα Αραράτ – Ομόνοια, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς για τα προκριματικά του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook