Με μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Champions League την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Λιόν και Μπάγερν θα αναμετρηθούν στις 22:00. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον σημερινό ημιτελικό που θα συμπληρώσει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της 23ης Αυγούστου.

Προσφέρεται το σημερινό ματς από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Είναι επίσης διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.21 η Μπάγερν, στο 10 προσφέρεται η νίκη της Λιόν και 6.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η πρόκριση της Μπάγερν προσφέρεται στο 1.09 και η πρόκριση της Λιόν 6.30.Αν βλέπετε πρόκριση της Μπάγερν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η απόδοση είναι 1.16, η πρόκριση της γερμανικής ομάδας στην παράταση 8.80 και η πρόκριση της στα πέναλτι 24. Η πρόκριση της Λιόν στην κανονική διάρκεια του αγώνα έχει απόδοση 7.90, η πρόκριση της στην παράταση 47 και η πρόκριση της στη διαδικασία των πέναλτι 29.

Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.32, το under 2.5 goals 3.05, το over 3.5 goals 1.80 και το under 2.5 goals 1.85, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.70.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τον σημερινό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Λιόν και την Μπάγερν. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook