Το φετινό Champions League έχει μπει στην τελική του ευθεία και σήμερα θα γίνει γνωστή η  πρώτη ομάδα που θα κλείσει θέση στον τελικό της 23ης Αυγούστου. Η Λειψία που άφησε εκτός διοργάνωσης στα προημιτελικά την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα αναμετρηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν που προκρίθηκε με τη δραματική ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, διεκδικούν το εισιτήριο της πρόκρισης που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Προσφέρεται το σημερινό ματς από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Είναι επίσης διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προβάλλει σαν φαβορί για την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1.38, ενώ η πρόκριση της Λειψίας προσφέρεται σε απόδοση 2.80. Όσον αφορά το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται σε απόδοση 1.75, η νίκη της Λειψίας 4.00 και η ισοπαλία 3.80. Η απόδοση του over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.55, το under 2.5 goals 2.15, το over 2.5 goals 2.35 και το under 2.5 goals 1.50, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.55.

Όσον αφορά τη μέθοδο πρόκρισης, αν βλέπετε τη Λειψία να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η απόδοση είναι 3.65, αν πιστεύετε ότι θα προκριθεί στην ημίωρη παράταση 17.50 και στα πέναλτι 16. Η πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στην κανονική διάρκεια του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 1.65, η πρόκριση της γαλλικής ομάδας στην παράταση 8.30 και η πρόκριση στα πέναλτι 14.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τον σημερινό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Λειψία και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook