Το 82ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας, αρχίζει, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για σήμερα με το ματς ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα που θα γίνει στις 19:30 στο ΓΣΠ.

Ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών, όπου μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

Σαν ακλόνητο φαβορί για τη νίκη προβάλλει το ΑΠΟΕΛ, με απόδοση 1.05, απέναντι στη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα που έχει απόδοση 21 για να κάνει τη σούπερ έκπληξη και να φύγει με διπλό από το ΓΣΠ, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 9. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.20 και το under 2.5 goals 3.70, στο 1.55 προσφέρεται το over 3.5 goals και 2.20 το under 3.5 goals, ενώ στο 2.15 είναι η απόδοση για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αν πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και το ματς θα είναι over 3.5 goals, η απόδοση είναι 1.55.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Facebook